Giv mig et kald
+ (45) 60644525
Ring og få en aftale

Nedenstående vejleding er udarbejdet af TOTUM – skolen for kropsterapi

VAND
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Drik min. 2 liter pr døgn.

RO
Generelt er det god med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dig eget tempo – gå tidligt i seng

REAKTIONER PÅ BEHANDLINGEN
Der kan forekomme både fysikske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad. De fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængigt af problemets omfang godt vare ved i længere tid.

Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på kropslig behandling. Reaktioner så som smerter i led eller muskler skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen som små krystaller, som ved udskillelsen kan virke som små “glasskår”. Denne udrensning kan være meget smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger.

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer “ud af det blå” eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg så vidt muligt, at give dem lov til at fylde. Det er gamle uudtrykte følelser, kroppen giver slip på.

VARIGHED/HYPPIGHED AF BEHANDLING
En behandling varer ca. 60 minutter inkl. indledende samtale og til at komme af og på briksen m.m Forløbet af behandlingen er meget individuelt afhængigt af den enkeltes behov, ønsker og reaktion på behandlingen. Man skal dog altid regne med 2 konsultationer inden for 2-3 uger, men ofte har kroppen behov for længere forløb. 

RING
Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller ønsker at bestille /ændre din tid, er du altid velkommen til at ringe til mig.