Giv mig et kald
+ (45) 60644525
Ring og få en aftale

Om mig

Mit navn er Joan Nielsen, og jeg er uddannet socialpædagog og kropsterapeut. Jeg har derudover en uddannelse i pædagogisk massage.  

Jeg har altid holdt af at arbejde med mennesker, at sprede glæde og håb og være med til at gøre livet bedre for andre. I de senere år fik jeg for alvor øjnene op for hvorledes krop og psyke hænger sammen. Kroppen blev mit fokuspunkt og derfor uddannede jeg mig til kropsterapeut.

Hos mig er den enkelte klient naturligvis i centrum. Det betyder at jeg tager dig og dine problematikker meget seriøst. Efter en kort indledende samtale finder vi de løsninger som din krop har brug for. Under behandlingen vil du opleve nærvær og tryghed i rolige omgivelser, således at du slapper af og får god effekt af terapien. 

Siden jeg opstartede ”Joan Nielsen kropsterapi” i 2017, har jeg haft mange forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov. Nogle har higet efter at øge deres præstationer under sport, andre har haft en dårlig skulder/ryg eller infiltrationer i nakken, mens flere blot har ønsket at vedligeholde deres krop med en virkningsfuld kropsterapi.

Herunder kan du se mine uddannelsesbeviser: 

Maj 2018 afsluttede jeg TOTUM’s MasterClass
Jeg blev færdig som kropsterapeut 1. maj 2017 på TOTUM
I 2016 blev jeg uddannet i pædagogisk massage – en 2 årig uddannelse med fokus på at bruge massagen som et pædagogisk redskab